Zakelijke Vrienden
Image default
Elektronica en elektriciteit

Doel van het examen

Er zijn veel vacatures in de data-engineering. Het behalen van een certificering in het veld is ook een uitstekende manier om te studeren en te verbeteren. Ook kun je je capaciteiten laten zien. Elke cloud provider heeft een certificeringsprogramma dat exclusief is voor hun Data Engineering-services. Kandidaten voor deze test moeten ervaring hebben met het integreren en transformeren en combineren van gegevens uit een verscheidenheid aan gestructureerde en ongestructureerde gegevens systemen in een formaat dat wordt gebruikt om analyse oplossingen te creëren. De Microsoft Azure Data Engineer DP-203 is een moeilijk te behalen certificering. Het is belangrijk dat je je goed voorbereid voordat je aan het examen begint.

Voorbereiden op het examen

Door een online cursus te volgen, heb je het in een mum van tijd onder de knie. You will master it. Je kunt leren over data-engineering patronen en -methoden voor het werken met batch- en realtime analytische oplossingen die gebruikmaken van Azure-data platform technologieën door de DP-203-cursus te volgen. Je begint met het leren over de fundamentele berekenings- en opslag technologieën die nodig zijn om een ​​analytische oplossing te creëren. Vervolgens ga je kijken hoe je analytische serveerlagen kunt maken en focus je op data-engineering terwijl je met bronbestanden werkt. Je leert ook hoe je een data lake kunt gebruiken om interactief gegevens in bestanden te verkennen. Vervolgens leer je hoe je gegevens kunt laden met behulp van de Apache Spark-mogelijkheid die is opgenomen in Azure Synapse Analytics of Azure Databricks, en hoe je gegevens kunt opnemen met behulp van Azure Data Factory of Azure Synapse-pijplijnen

Het belang van het analyseren van vragen

Vragen lezen en analyseren is een vaardigheid. Vragen kunnen incidentele informatie over een omstandigheid bevatten, evenals hints die tot een antwoord leiden. Omdat je misschien niet altijd kunt zien waar een vraag toe leidt wanneer je hem voor het eerst leest, is het handig om de antwoorden snel door te lezen. Dit is riskant omdat je alles kunt identificeren en het dan kunt koppelen aan een aanwijzing en erop kunt springen. Maar voor de vragen moet je misschien veel aanwijzingen oppikken. Je kunt snel foute antwoorden elimineren, wat lastig is als je snel gaat. Het is belangrijk dat je goed oefent en studeert. Je dient volledig voorbereid te zijn voordat je het examen aflegt.