Zakelijke Vrienden
Image default
Elektronica en elektriciteit

Karaoke set professioneel

Karaoke set professioneel

Een karaoke set professioneel geeft je een stabiel podium. Omdat alle apparatuur al is meegeleverd, hoef je alleen nog een microfoon en de juiste songtrack op een USB stick of SD kaart toe te voegen voor je kunt beginnen zingen. De karaoke set professional heeft een luidspreker die tot 2x22W gaat, terwijl hij gevoed wordt door een wisselstroomadapter, terwijl werking op batterijen ook mogelijk is.

Wat is een karaoke set?

Een karaoke set kan een kleine set zijn met een CD+G speler of het kan een complete karaoke set zijn. Een complete karaoke set bestaat uit meer apparatuur, zoals draadloze microfoons en luidsprekers. Een complete karaoke set bevat ook een lichteffect dat zich synchroniseert met de muziek. Als je YouTube gebruikt, worden alleen de songteksten op het scherm getoond, omdat er geen app voor YouTube beschikbaar is die zowel liedinformatie als afbeeldingen tegelijk toont. Met deze specifieke app heb je echter nog steeds de keuze om alleen de songteksten te tonen of om alles tegelijk te tonen. Je kunt al je favoriete liedjes direct van YouTube downloaden door deze app te gebruiken!

Wat is karaoke?

In Japan is Karaoke een waar fenomeen. In het begin van de jaren 1990 openden ultra-competente KTV kamers met veel liedjes om uit te kiezen de een na de ander hun deuren. Het was al snel duidelijk dat deze ontwikkeling in Europa zou aanslaan. De eerste liedjescabines werden opgezet in Europese winkelcentra en verspreidden zich snel over heel Duitsland.

Karaoke thuis

De karaoke boom bereikte zijn hoogtepunt rond 2000. In de detailhandel vind je tegenwoordig nog steeds MP3 spelers die ook buiten je eigen huiskamer als klassiek karaoke systeem gebruikt kunnen worden, als je er de apparatuur voor hebt, zoals luidsprekers of een versterker. Je kunt ook hele karaoke machines kopen, die in wezen boomboxen zijn zonder CD drives meer. Deze zijn echter niet overal verkrijgbaar niet meer.

In plaats daarvan is de karaoke trend van vandaag thuis. De liedjes voor je zangplezier staan op het Internet en kunnen gedownload worden naar een smartphone, tablet of computer. Alles wat je verder nodig hebt is een schermtoestel en een Internetverbinding.

Karaoke set kopen?

Kun je niet wachten om een karaoke set te kopen? Bij Audiogigant vind je een ruime keuze aan karaoke sets, ook wel karaoke machines genoemd. Dit zijn machines die geschikt zijn voor professioneel gebruik, maar er zijn ook karaoke sets die voor hobby-doeleinden gebruikt kunnen worden. Een mooie set die we veel voor thuisgebruik verkopen is de SBS50 serie. Wat veel mensen niet weten is dat je bij het huren van een karaoke set vaak duurder uit bent.

Een ander voordeel van zelf een karaoke machine kopen is dat hij goedkoper zal zijn dan wanneer je er een periode na periode zou huren. Je moet wel de prijzen vergelijken om te zien welke aanbieding de beste deal geeft, afhankelijk van hoe lang je wilt spelen, enzovoort. Hoe langer je huurt, hoe goedkoper het zal zijn!

https://audiogigant.nl/categorie/hifi/karaokesets/