Zakelijke Vrienden
Image default
Bedrijvengidsen

Welke telefoon provider is het beste?

Iedereen loopt tegenwoordig rond met een smartphone, in 2022 is dit Natuurlijk ook niet weg te denken. Of je nu met een Samsung, iPhone of iets anders loopt dat maakt in theorie niet uit. Wat er wellicht wel belangrijker is, is welke telefoon provider voor jou het beste kan zijn. In Nederland kennen we namelijk in aantal grote telefoon providers. Bijvoorbeeld Vodafone, T Mobile, tele 2, KPN. Deze telefoon providers bieden  natuurlijk aantrekkelijke abonnementen aan zodat jij eerder geneigd bent om een abonnement bij hun af te sluiten dan bij een andere telefoon provider. Vooral Vodafone zal dan bijvoorbeeld ook abonnementen aanbieden waardoor jij gaat twijfelen om KPN op te zeggen.

 

Gigabytes, daar gaat het om

Hoewel bijna alle telefoon providers wel onbeperkt bellen aanbieden (en Dit is zeker ook belangrijk is) is het toch zo dat over het algemeen bij het afsluiten van een abonnement meer gekeken zal worden naar het aantal gigabytes dat je krijgt. Je hebt gigabytes nodig om op het internet te kunnen surfen wanneer je niet In het bereik bent van een wifi provider. Als jij bijvoorbeeld buiten aan het rondlopen bent In de stad, dan is de kans heel groot dat jij niet verbonden zit met een wifi netwerk. Hier al zul je dus gebruik moeten maken van jouw 3 g, 4g of zelfs 5g. wat voor soort signaalsterkte je krijgt, is wel afhankelijk van de telefoon provider. Als je daarentegen bijvoorbeeld niet tevreden bent met het aantal gigabytes bij KPN dan kan je ervoor kiezen om jouw KPN op te zeggen.

 

Hoe vind je dan de beste provider?

Dat is natuurlijk heel erg lastig om te bepalen wie nou daadwerkelijk de beste telefoon provider is. Het beste wat je kan doen voordat je gaat selecteren wat voor soort abonnement je gaat nemen, is om te kijken naar wat er precies in dat abonnement zit. daar bedoelen wij bij aan belminuten, sms’jes en uiteraard je data. Uiteindelijk is het natuurlijk ook belangrijk dat je erop laat wat je precies per maand kwijt bent.