Zakelijke Vrienden
Image default
Materialen

De perfecte verpakkingsoplossing

Op maat gemaakte dozen zijn de beste verpakkingsoplossing voor producten die moeten worden verzonden of tentoongesteld in een schap. Dozen laten bedrukken met het beste beschikbare materiaal. We zijn er om je te helpen met verpakkingsopties die voor elke organisatie zinvol zijn. Er is volop inspiratie voor je productverpakking. Het bedrukken moet goed gebeuren en op een manier die de verpakking zelf of de inhoud ervan niet beschadigt wanneer anderen ermee omgaan. Zorg ervoor dat je op maat gemaakte doos sterk genoeg is om al je items te beschermen zonder te zwaar of omvangrijk te zijn voor mensen om gemakkelijk mee te nemen.

Jouw dozen op maat gemaakt

Een van de meest delicate stappen die je kunt zetten om het succes van je bedrijf veilig te stellen, is investeren in een gepersonaliseerde doos. Dozen op maat zijn ideale marketingtools om de naamsbekendheid te vergroten en herhalingsverkopen aan te moedigen. Je kunt ze gebruiken om met je consumenten te communiceren en de aandacht op je producten te vestigen terwijl je ze veilig houdt. Je kunt beginnen met het selecteren van de kenmerken van je doos. Zorg ervoor dat je ze bedrukt met een ontwerp dat overeenkomt met je merk en voeg je logo toe als je op maat gemaakte dozen wilt die je meteen kunt gebruiken. Aarzel niet om nu te kopen en neem contact met ons op voor aanvullende informatie die nodig is voordat we de bestelling kunnen verwerken.

Makkelijk te bestellen

Je moet een doosgrootte en je gewenste dooskleur kiezen. Kies je illustratie om af te drukken op het deksel of de bodempanelen van de doos. Je kunt er ook voor kiezen om geen illustraties af te drukken als je wilt dat onze ontwerpers iets voor je kiezen uit onze bibliotheek met ontwerpen. Onze online bestelprocedure maakt het je gemakkelijk om de klus te klaren. Vul een bestelformulier in met je contactgegevens en de details van je project. Bestellen kan ook via e-mail of telefoon. Bel ons als je je project wilt bespreken voordat je een bestelling plaatst. Onze klantenservicemedewerkers helpen je graag verder. We sturen een e-mail om de ontvangst van de betaling te verifiëren en een geschatte leverdatum te geven op basis van wanneer de productie begint na het indienen van je bestelformulier met factuur- en verzendinformatie.