Zakelijke Vrienden
Image default
E-commerce

Schutting verlichting

Tips voor jouw schutting verlichting

Het is geen geheim dat schutting verlichting is een geweldige manier om de algemene aanblik van je eigendom te verbeteren. Niet alleen voegt het veiligheid toe door donkere plekken te verlichten, maar schuttingverlichting kan ook gebruikt worden om je tuin er aantrekkelijk en sfeervol uit te laten zien.

Er zijn veel verschillende soorten schutting verlichting op de markt, dus het kan moeilijk zijn te weten welke voor je tuin geschikt is. In dit artikel geven we enkele tips over hoe je de perfecte schuttingverlichting voor je behoeften kunt kiezen.

Waar op letten bij schutting verlichting?

Een van de belangrijkste dingen waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van schutting verlichting is het soort schutting dat je hebt. Heb je een houten omheining, dan heb je een omheiningslicht met een houten voet nodig. Heb je een metalen schutting, dan heb je een schuttinglamp nodig met een metalen voet.

Iets anders om op te letten is de IP rating van de schutting verlichting. Deze afkorting staat voor “international protection rating” en geeft aan hoe goed je lampen bestand zijn tegen vocht en stof. Lampen met een IP waarde van 44 kunnen perfect gebruikt worden in blootgestelde gebieden zoals tuinen, terwijl lampen met een IP waarde van 65 ideaal zijn voor gebruik in industriële gebieden.

Overweeg tenslotte de stijl van de schutting verlichting die je wilt. Er zijn veel verschillende stijlen om uit te kiezen, dus je vindt er zeker een die bij de inrichting van je tuin past.

Hoe schuttingverlichting installeren?

Als je de perfecte schuttingverlichting voor je behoeften gekozen hebt, is het tijd om ze te installeren. De meeste schuttinglampen worden geleverd met een eenvoudige installatiegids, maar hier zijn een paar tips om je te helpen:

  1. Zorg dat de stroom uitgeschakeld is voor je met de installatie begint.
  2. Zoek de noppen in de muur en markeer hun plaats met een potlood.
  3. Boor op de gemarkeerde plaatsen voorboorgaten in de muur.
  4. Steek de schroeven erin die bij je schuttingverlichting geleverd werden en bevestig ze aan de muur.
  5. Zet de stroom aan en geniet van je nieuwe schuttingverlichting.

Schuttingverlichting kan een geweldige manier zijn om wat extra stijl en sfeer aan je tuin toe te voegen. Er zijn veel verschillende soorten schutting verlichting verkrijgbaar, dus kies er zeker een die aan je behoeften beantwoordt.

Hulp nodig bij schutting verlichting

Kom je er niet helemaal uit? Geen probleem. 123Lampenshop.nl helpt je graag verder met je hekverlichting. Bel ons op of stuur ons een e-mail, en we helpen je graag verder. 123Lampenshop biedt een grote verscheidenheid aan hekverlichting om uit te kiezen, dus je vindt vast en zeker de perfecte voor jouw behoeften. We bieden ook gratis verzending op alle bestellingen, dus er is geen reden om niet vandaag nog aan de slag te gaan!

https://123lampenshop.nl/handige-tips/schutting-verlichting/