Zakelijke Vrienden
Image default
E-commerce

Dit hulpmiddel is het beste voor herkennen van medische jargon

Het uittypen van een afspraak met een cliënt kan vaak veel tijd innemen en dan wordt je aandacht al snel van het gesprek afgeleid. Het uittypen van een afspraak hoort er gewoon bij, maar gelukkig is er ook een manier om dit makkelijker te maken. Je kunt bijvoorbeeld een assistent inhuren om de gesprekken uit te typen. Er is zelfs nog een betere oplossing en dat is de Dragon medical one. De Dragon medical one is een spraakherkenningsapparaat die medische jargon verstaat en gesprekken zonder moeite voor je uittypt. 

 

Het voordelige van spraakherkenning gebruiken

Het is erg voordelig om een spraakherkenningsapparaat te gebruiken. Het is een investering, maar op kort en lang termijn scheelt het je veel tijd en moeite. Het apparaat typt meteen het gesprek mee terwijl het gebeurt en zo kun jij je op de persoon tegenover je focussen. Naderhand hoef je het alleen nog even te checken voor eventuele spellingsfouten of typefouten. Het gesprek is dan al helemaal uitgetypt en dit hoef je niet meer zelf te doen. De Dragon medical one is gespecialiseerd op medische jargon en dus het perfecte hulpmiddel voor alle mensen in het medische vakgebied die niet meer zelf de gesprekken willen uittypen. 

 

De Dragon Medical One online bestellen

De Dragon medical one is een geweldig hulpmiddel voor alle typers in het medische vakgebied die liever hun tijd ergens anders aan besteden dan typen. De Dragon medical one kan online worden besteld bij spraakherkenning.nl en dan wordt deze uiteraard gewoon bij je praktijk of als dat gewenst is thuis afgeleverd. Het is even een investering, maar scheelt je veel tijd en moeite op kort en lang termijn. Ook hoef je niemand anders aan te nemen voor het uittypen van de gesprekken. Met de Dragon medical one hoef je nooit meer hele gesprekken uit te typen en kun je gewoon je aandacht bij de cliënt houden.