Zakelijke Vrienden
Image default
Informatiediensten

My Home Office

Ontspannen werken in je thuisomgeving is soms een ware uitdaging. Het risico bestaat dat je in de huissfeer blijft zitten en minder productief bent. Even snel een wasje draaien of net even dat half uurtje langer in bed blijven liggen, is dan verleidelijk. Er wordt door de gezinsleden een beroep op je gedaan omdat je toch thuis bent. My Home Office is een goede manier om werk en privé gescheiden te houden en een duidelijk begin en einde van je werkdag te creëren. Maar wat is dat precies zo’n My Home Office?

 

Bij huis werken met My Home Office

My Home Office is een duurzaam en luxe tuinkantoor dat je op je eigen terrein laat plaatsen. Het neerzetten van je multifunctionele thuiswerkplek kan in de meeste gevallen zonder vergunning. Kies zelf aan welke voorwaarden deze werkplek moet voldoen en jouw thuiswerkplek, al dan niet op maat, ligt binnen handbereik. Geef je voorkeur voor een sta-zit bureau aan of ga voor een tuinhuis voorzien van sanitair. Zelfs een My Home Office met badkamer en uitklapbed behoort tot de mogelijkheden, waardoor je het tuinkantoor ook kunt gebruiken als logeergelegenheid. Voor welk type jij ook gaat, je zult aangenaam verrast zijn door het lichtinval en de functionaliteiten van dit tuinkantoor. De hoogwaardige isolatie maakt het mogelijk ongestoord en geconcentreerd te werken.

 

Voorzieningen in je tuinkantoor

De unieke werkplek in je tuin is voorzien van een dubbele wandcontactdoos met UTP aansluiting en een enkele wandcontactdoos met lichtschakelaar. Over de veiligheid hoef jij je geen zorgen te maken, want de deur is voorzien van veiligheidsbeslag- en sloten. Jouw zakelijke eigendommen kun je met een gerust hart in je tuinkantoor achterlaten, als je werkdag ten einde loopt.

 

Conclusie

Een My Home Office is de ideale oplossing, als je ongestoord wilt werken in je eigen omgeving en geen last wilt hebben van storende factoren. Deze moderne werkplek is voorzien van alle aansluitingen en toepassingen die je verwacht bij een goed functionerende thuiswerkplek. Goed geïsoleerd, multifunctioneel, duurzaam en met een fraaie uitstraling. Het ideale tuinkantoor kan zo worden samengesteld dat jij productief aan de slag kunt gaan in de nabijheid van je eigen huis.