Zakelijke Vrienden
Image default
E-commerce

EENVOUDIGE HUIDVERZORGINGSROUTINE

Als Korean skincare nieuw voor je is – of als je na een lange en drukke vakantie weer op de juiste routine wilt komen, dan is deze gastblog van onze Koreaanse huidverzorgingsgezondheidsdeskundigen iets voor jou! Onze vijf-stappen-regime houdt je huid gezond en mooi op elke leeftijd, zodat je je niet langer overweldigd voelt door al het tegenstrijdige advies en kunt gaan genieten van een mooie, gehydrateerde, zachte en gladde huid. Laat ons helpen een einde te maken aan je verwarring – en begin deze week de vruchten te plukken van de juiste huidverzorging. We zullen elk onderdeel van onze complete ochtend- en avondroutines met je doornemen, zodat je deze in minder dan tien minuten per dag in je dagelijkse schema kunt opnemen!

Voor het geval je het nog niet wist: wij willen je leren hoe je je huid op de juiste manier kunt verzorgen. En dat betekent dat je niet het gevoel moet hebben dat je iets anders “moet” doen; in plaats daarvan is dit een uitnodiging om een paar kleine veranderingen in je dagelijkse routine aan te brengen, zodat je het meeste uit je huidverzorgingsregimes kunt halen. Wij raden u aan te beginnen met een basis huidverzorgingsregime in 5 stappen: 1) reinigen, 2) hydrateren, 3) behandelen (met serums en crèmes), 4) beschermen (met SPF), en 5) hydrateren. Onze medische spa is er om u te helpen met alles wat te maken heeft met uw huidverzorging en schoonheidsbehoeften – ook om u te helpen met alle vragen die u heeft over het niet genoeg (of te veel!) gebruiken van producten op uw huid. Voor meer details over Dr.Woo’s aanbevolen 5-stappen huidverzorgingsroutine.

Je hebt waarschijnlijk dagelijkse rituelen om stress te bestrijden, je dieet en lichaamsbeweging te verbeteren en je geest fit te houden. Waarom zou u niet ook een blijvende mooie huid cadeau doen met een eenvoudige huidverzorgingsroutine voor thuis? Simple Korean Skincare biedt betaalbare kliniekbezoeken om u te helpen een heldere, mooie huid te krijgen met een eenvoudige 5-stappen huidverzorgingsroutine die is ontworpen om bij uw levensstijl te passen – zodat u jarenlang kunt genieten van het cadeau van een heldere huid.