Zakelijke Vrienden
Image default
Auto-industrie

Kwetsbare producten per post versturen

Het komt regelmatig voor dat artikelen per post verzonden moeten worden. Om beschadigingen te voorkomen kun je enveloppen gebruiken die de producten beschermen. Officiële documenten of foto’s die niet gevouwen mogen worden kunnen het beste worden verpakt in bordrug enveloppen. Dat zijn enveloppen die aan één zijde bestaan uit hard karton en aan de andere zijde uit wit kaftpapier. Artikelen die kapot kunnen gaan doordat er hard op wordt gedrukt kunnen worden verstuurd in luchtkussen enveloppen. Die hebben aan de binnenzijde een plastic voering, die gevuld is met luchtkussentjes. Door de voering worden de verzonden artikelen aan alle zijden beschermd.

  1. Gepersonaliseerde enveloppen

De standaard enveloppen die worden gebruikt voor het versturen van kwetsbare producten zijn blanco. Bedrijven of organisaties die vaak gebruik maken van bordrug enveloppen of luchtkussen enveloppen kunnen deze bij drukwerkonline laten personaliseren. Dat kan door zelf een ontwerp te maken, dat past op het formaat enveloppe dat je wilt gebruiken. Het ontwerp wordt geüpload en vervolgens wordt het gewenste aantal enveloppen voor je gedrukt. Bij de bordrug enveloppen heb je keus uit 9 formaten. De luchtkussen enveloppen kunnen in 11 formaten worden geleverd. Om er zeker van te zijn dat het ontwerp voor de enveloppen de juiste maat heeft, kun je gebruik maken van een ontwerp template.

  1. Handig bestelproces

Het bestellen van enveloppen bij drukwerkonline gaat heel gemakkelijk. Na het selecteren van het soort envelop, het formaat en het aantal enveloppen kun je kiezen uit een aantal opties. Bij de bordrug enveloppen is er keus uit geen, een dubbelzijdig opdruk in twee kleuren of een eenzijdige opdruk in full colour. Bij de luchtkussen enveloppen is er keus uit geen bedrukking of enkelzijdig in full colour. Bij de bordrug enveloppen kun je ook aangeven of de klep geen of een kleefstrip als sluiting moet hebben. Wees alert bij het opgeven van het formaat bij de luchtkussen enveloppen, want het gaat hier om de binnenmaat van de envelop.