Zakelijke Vrienden
Image default
Auto-industrie

Rijschool Utrecht: De beste en goedkoopste autorijschool in Utrecht

Je woont in Utrecht en op zoek naar de goedkoopste en beste rijschool van Utrecht?  Zoek niet verder want je bent bij rijschool Vlam goed terecht. Wij zijn aangesloten bij Bovag. Dit wil zeggen dat je van hoge eisen rijlessen krijgt en dat wij een betrouwbare school zijn voor jou. Je bent ook verzekerd van je lespakketten tot 1600euro. Wij zijn ëën vd goedkoopste rijscholen van Utrecht. Je heb al rijles vanaf 30euro per uur. Wij zijn erg flexibel met les tijden. Van ochtend tot avond kan je lessen. Overal opgehaald worden, kan bij rijschool Utrecht.

 

Haal met spoedcursus je autorijbewijs binnen 7dagen

Als je haast hebt met het behalen van je rijbewijs,  rijschool Vlam biedt spoedcursussen aan. Het is al mogelijk binnen 1 dag je rijbewijs te halen. Wel je moet al bezit zijn van een geldige theorie certificaat. Wij bieden ook complete theorie opleidingen aan. Theoriecursus binnen 1dag waarvan aansluitend op examen en dit met slagingsgarantie. Niet geslaagd geld terug garantie. Onze leslokalen is vlakbij cbr op loop afstand.

 

Rijopleiding op maat bij rijschool Vlam 

Je kunt op een maat werk rekening bij ons school. Dit noemen we rijopleiding in stappen. Wij hebben eigen oefenterrein waar je op je gemak hele dagen kan oefenen met je instructeur. Als je goed omgaat met je auto, dan ga je in het verkeer rijden. Versneld lessen is ook een optie. Het is maar je wensen. Wat je wenst zullen we  aanpassen op je wensen. Dus we passen puur de rijopleiding naar je niveau en je tempo.

 

Meer info over Autorijschool Utrecht 

Autorijschool Vlam wilt je graag de goedkoopste rijlessen aan bieden om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen. Onze autorijschool is zeer flexibel met lestijden. We kunnen je overal ophalen in Utrecht en weer afzetten. Verder zijn we een autorijschool in Utrecht al meer dan 12jaar actief is in het gebied van rijlessen geven. Tot heden hebben heel veel duizenden tevreden kandidaten geholpen naar hun rijbewijs.

Benieuwd naar rijschool Vlam 

Rijschool Vlam wilt dat je op een goedkoopste manier je rijbewijs haalt. Daarom zullen we paar voordelen op noemen:

  • Geen administratie
  • Geen inschrijfgeld
  • Kwalitiet en Veilighied
  • De goedkoopste rijschool 

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze rijschool en je wilt je rijbewijs in Utrecht halen vraag vandaag nog je gratis proefles via onze site.

 

 

https://www.rijschoolvlam.nl