Zakelijke Vrienden
Image default
Auto-industrie

Wanneer geef je een relatiegeschenk?

Wanneer geef je een relatiegeschenk?

Als ondernemer werk je vaak samen met andere mensen, of dat nu familie, partners of werknemers zijn. Er komt een moment dat je deze mensen wilt bedanken voor hun inzet of samenwerking. Maar, zonder de ontvanger een cliché cadeau te geven, hoe doe je dit op een leuke manier? We geven je een aantal handige tips.

Kerstgeschenken

De kerstperiode is het ideale moment om je relaties of personeel te bedanken voor het afgelopen jaar. Rond deze tijd zullen dan ook veel organisaties kerstpakketten bestellen. Veel van deze kerstpakketten zijn echter clichématig en bevatten, afgezien van een verscheidenheid aan etenswaren, geen unieke geschenken, laat staan ​​die gericht zijn op uw organisatie.

Een uniek en luxe kerstpakket voor zakelijke contacten daarentegen hoeft niet cliché te zijn. Wat als je een pakket zou kunnen geven dat is aangepast op jouw bedrijfsvisie en huiskleuren? The Wish Label is bijvoorbeeld een van de leveranciers die dit weet te realiseren met prachtige en luxe artikelen.

Gelukkig heeft deze verkoper meer dan 200 premium cadeaus om uit te kiezen. De inkoopmedewerkers zijn altijd op zoek naar unieke en hoogwaardige cadeaus, zodat je zeker weet dat je een mooi geschenk naar je relaties stuurt.

Omdat deze artikelen van over de hele wereld worden geïmporteerd, vind je ze bij geen enkele andere cadeauwinkel. Denk aan chocolade met champagne, gepersonaliseerde kerstballen voor medewerkers of verzorgingsartikelen voor heren en dames.

Andere gelegenheden

Naast kerst zijn er ook een heleboel andere momenten om een zakelijk cadeaupakket te geven aan relaties en personeel. Want waarom zou je halverwege het jaar de mensen niet verrassen met iets leuks, om zo een blijk van waardering te geven? Eigenlijk heb je helemaal geen reden nodig om een leuk geschenk te geven. Andere leuke inhakers zijn:

  • Pasen – lekkere chocolade eitjes of een chocolade paashaas. Niemand slaat zo’n lekker cadeau voor Pasen af.
  • Valentijnsdag – verras personeel met een leuke roos of chocolade bonbons.
  • Verjaardag of jubileum – je bent niet verplicht als werkgever om een verjaardagscadeau te geven, maar het is natuurlijk wel een leuke verrassing voor je personeel als het gebeurt. Een jubileum, bijvoorbeeld wanneer iemand 12,5 jaar in dienst is, is ook het aangewezen moment om ze te bedanken voor hun jarenlange inzet.

Maak het extra persoonlijk!

Een andere persoonlijke optie voor een zakelijk geschenk is om het te laten bedrukken. Dat kan met je eigen bedrijfsnaam, maar natuurlijk ook met de bedrijfsnaam van de partner. Zo wordt het extra persoonlijk en is het een one-of-a-kind geschenk. Producten die zich hier goed voor laten lenen, zijn notitieboeken, pennen, petten, waterflessen, glazen, tassen en nog veel meer. Doe hierbij goed research naar de kleuren die je wilt laten bedrukken, want niet op ieder product kun je zomaar alle kleuren bedrukken. Dat is namelijk afhankelijk van de ondergrond en het soort druktechniek dat gebruikt moet worden.