Zakelijke Vrienden
Image default
Horeca

Horecameubilair van De Machinekamer

Op zoek naar kwalitatieve meubels voor in jouw restaurant, hotel, café of andere horecagelegenheid? Wij begrijpen dat dit best een zoektocht kan zijn. De meubels moeten bij het bedrijf passen, comfortabel zijn en lang mee gaan. De meubels van De Machinekamer zijn uitermate geschikt voor horecainrichting vanwege de hoge kwaliteit. Het meubilair is funcioneel en dankzij de hoge kwaliteit zijn ze zeer geschikt voor intensief gebruik in bijvoorbeeld restaurants of kantoren. Ze kunnen tegen een stootje en gaan jaren mee. Wij leveren op maat aan bijvoorbeeld horeca, scholen, retail, musea en MKB. Met meubels van De Machinekamer haal je wat unieks in je zaak!

Specialist in horecameubels

Wij kunnen ons met recht specialist op het gebied van horecainrichting noemen en hebben dan ook al vele uiteenlopende positieve samenwerkingen met horeca-eigenaren gehad. Ben je op zoek naar een groot aantal barkrukken, stoelen of massief houten (bistro)tafels? Maatwerk is mogelijk bij De Machinekamer. Onze merken Dykmeyer, Galvanitas Compass Collection en Sav & Økse zijn uitermate geschikt voor intensief gebruik in de horeca. We geven je graag persoonlijk advies en een aantrekkelijke offerte op maat. Neem hiervoor contact met ons op.

Horecameubilair van hoge kwaliteit

Wil je meer weten over onze stoelen, tafels of andereeubels voor horecainrichting of wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@demachinekamer.nl of bel naar +31 (0) 757113930 om de mogelijkheden wat betreft horecameubilair en horecanrichting met ons te bespreken.

De Machinekamer heeft veel horecameubels op voorraad. Ook hebben wij een wisselend aanbod aan vintage en jong design meubels, voor als je op zoek bent naar een gave eyecatcher voor in jouw horecazaak. Maatwerk en grote hoeveelheden hebben een levertijd van enkele weken. Heb je de meubels snel nodig, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. De Machinekamer bezorgt de horecameubels gratis in heel Nederland. Op onze website vindt je een aantal referenties van zakelijke projecten en horecainrichting.

https://www.demachinekamer.nl/nl/horeca-meubilair/