Zakelijke Vrienden
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zeecontainer kopen of huren

Wilt u een zeecontainer kopen of huren? Dan zit u goed bij onze webshop. Al veel klanten hebben met tevredenheid zeecontainers bij ons gehuurd. Dit is ideaal voor bedrijven die de zeecontainer voor een specifieke activiteit nodig hebben. Heeft u een zeecontainer voor een langere periode nodig? In dat geval heeft u ook de mogelijkheid om er één bij ons te kopen. Maar waarom zou u in onze webshop een zeecontainer kopen of huren? In deze tekst gaan we dieper in op de verschillende voordelen.

 

Een zeecontainer in verschillende kwaliteitsklassen

Bij ons heeft u in de eerste plaats de mogelijkheid om nieuwe zeecontainers aan te kopen. Deze zeecontainers zijn van een uitstekende kwaliteit en er zijn uiteraard ook geen gebruikssporen waar te nemen. Maar niet elk bedrijf heeft uiteraard de financiële middelen om een dure zeecontainer aan te kopen. Daarom verkopen wij ook verschillende gebruikte zeecontainers. Deze zeecontainers zijn dan weer opgedeeld in verschillende kwaliteitsklassen. Op onze website vindt u daar meer informatie over.

 

Een zeecontainer op maat

Een ander voordeel van ons bedrijf is dat wij in staat zijn om zeecontainers op maat te maken. Misschien wilt u bijvoorbeeld een zeecontainer met een specifieke kleur aankopen. Dan kunnen wij de zeecontainer voor u spuiten. Daarnaast kunnen we bijvoorbeeld ook ramen monteren of ventilatie aanbrengen. Weet u niet precies waar uw zeecontainer aan moet voldoen? In dat geval kunnen wij u ook van vakkundig advies voorzien. We hebben namelijk al veel zeecontainers op maat gemaakt voor onze klanten, dus we weten u ongetwijfeld wel van gepast advies te voorzien.

 

Zeecontainer kopen of huren inclusief transport

De meeste bedrijven hebben niet het juiste vervoer voor een zeecontainer. Om die reden nemen wij ook het transport uit handen. Het voordeel van ons bedrijf is dat we zijn voorzien van een vrachtwagen met een speciale kraan. Met deze kraan kunnen wij de zeecontainer precies op de juiste locatie plaatsen. Ook is het mogelijk om de zeecontainer over hekken te plaatsen. Wilt u weten wat de precieze transportkosten gaan zijn? Dat kunt u gelukkig zelf berekenen via onze website. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Wilt u meerdere zeecontainers aankopen? In dat geval bent u meer kwijt aan de transportkosten. Uiteraard speelt de omvang van de containers ook een belangrijke rol.

 

Al een lange periode actief

We hebben echt passie voor het werk en dat ziet u ook terug aan de uitstekende service die wij bieden. We zijn klein begonnen, maar tegenwoordig zijn we een belangrijke speler op de markt. We zijn al actief sinds 1977 en in die tijd hebben we al veel bedrijven en organisaties aan een mooie container geholpen. We zijn ook tevreden met de vele positieve beoordelingen die we van onze klanten hebben ontvangen. Voordat u een container gaat bestellen, raden we u aan om enkele van deze recensies door te lezen. U krijgt dan een goed beeld van onze algehele service.