Zakelijke Vrienden
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een luxe bus huren

Een luxe bus huren

Een Luxe bus kun je huren voor zowel bijzondere gelegenheden alsmede een gezellige stapavond met je vrienden. Bovendien zijn ze er voor kleine groepen van 6 personenen, tot aan de grotere groepen van 50 personen. Vaak wordt er dan ook gekozen voor de zogenaamde VIP bus. Hierin zitten leuke extra’s zoals verschillende kleuren aan LED verlichting tot aan catering. Tijdens je reis wil je immers ook een hapje en een drankje kunnen nuttigen en dit hoeft helemaal niet zo duur te zijn! Bovendien is het vooral ook aan te raden voor mensen die een lange reis maken. 

Naast de gezelligheid die je zelf meebrengt is een hapje en een drankje toch ook wel belangrijk. Het zijn net die kleine dingen die je het VIP gevoel geven. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om op Netflix een serie of film te kijken. Wanneer je een lange reis hebt dan is het toch ook wel chill als je even lekker kunt ontspannen. Bovendien is het ook mogelijk om een van de draadloze microfoons te gebruiken. Dit kun je doen om een speech te houden voor een bruiloft, maar ook een toespraak voor een bepaalde gelegenheid.

 

De vergaderbus het mobiele kantoor waarin je bijeen kunt komen

De Vergaderbus wordt vaak door bedrijven ingezet om in alle rust de belangrijkste zaken van het bedrijf of klantenwerving te kunnen bespreken. Dit werkt veel beter omdat je geen rinkelende telefoon om je heen hebt. Bovendien kun je met het hele team ook tegelijkertijd naar de grote klanten toegaan. In de vergaderbus heb je de mogelijkheid om alles op tijd door te spreken. Je kunt dan zelfs nog last minute wijzigingen doen, want collega’s hebben altijd inspiratie. Deze bussen zijn voorzien van verschillende monitoren. Dit zorgt ervoor dat je ook een presentatie op het scherm kunt geven bij je verhaal. 

Iedereen kan het goed zien vanwege de indeling en het gebruik van meerdere monitoren. Ook beschikt deze bus over een draadloze installatie. Je kunt de microfoon dus aan elkaar door blijven geven en deze is dan goed te verstaan over de speakers. Als extraatje zou je er ook nog voor kunnen kiezen om belettering van je bedrijf aan te brengen. Bovendien is het ook voor de lange reizen aan te raden om de catering met heerlijke verse broodjes en drankje af te nemen. Zo hoeft iedereen voldoende energie om zijn of haar aandacht bij de les te houden.

 

Wat zijn de voordelen van een mobiele vergaderruimte?

De Mobiele vergaderruimte is een ideale oplossing voor bedrijven die geen aparte vergaderruimte hebben. Ook zijn er veel organisaties die met thuiswerkers werken en dan is het soms ook wel een keer nodig om in alle rust te kunnen vergaderen. Er zijn verschillende mobiele ruimtes met een maximale grote oplopend tot 50 mensen. Tevens is het ook mogelijk om alvast de ruimte zo in te laten delen dat iedereen alleen aan hoeft te schuiven. 

De tafels worden vaak in een ronde opstelling gezet zodat iedereen plaats kan nemen. Eventueel is het ook mogelijk om meerdere tafels te plaatsen als er vergaderingen in groepen zijn. Natuurlijk zijn deze ruimtes voorzien van WIFI zodat je ook alles bij de hand kunt hebben. Bovendien zijn ook deze ruimtes voorzien van meerdere schermen en een draadloze installatie. Hierdoor kan iedereen alles volgen, ook de mensen die helemaal achterin zitten.

 

Bijzonder vervoer met de limousinebus

Als je op zoek bent naar Bijzonder vervoer dan is de limousinebus zeker een aanrader. Deze bussen geven niet alleen een grootse entree, maar zijn ook nog eens voorzien van alle gemakken. Om de ritten nog bijzonderder te maken zit er LED verlichting in. Zo kun je iedere sfeer creëren van binnenuit. Ook zijn ze voorzien van meerdere monitoren waarop je muziek kunt afspelen, maar ook een serie of film kunt bingen.

Er zit een ingebouwde muziekcomputer in die over Spotify beschikt zodat je letterlijk bijna ieder nummer af kunt spelen. Tevens kun je ook nog meer opvallen door gebruik te maken van rook stootjes of een rookmachine. Ook tijdens je rit kun je het nog gezelliger maken met een prachtige lasershow. Het belangrijkste is toch wel dat er een volle koelkast in zit met bier, wijn en fris. Eventueel zou je andere drankjes ook alvast koud kunnen laten zetten op aanvraag.

 

https://www.youtube.com/watch?v=sX56MQ8kifA