Zakelijke Vrienden
Image default
Bedrijven en samenleving

Hardlopen zonder sport bh is gevaarlijk

Hardlopen zonder sport bh is gevaarlijk

 

Sport jij momenteel zonder sportbh, dan is het tijd om hier zo snel mogelijk verandering in te brengen. Wist je dat het namelijk ontzettend slecht is voor je gehele lichaam wanneer jij intensief sport en dit doet zonder de juiste ondersteuning. Vaak wordt er gezegd dat een sport bh niet prettig zit, dan kan natuurlijk ook wel kloppen, maar het is vaak gewoon een kwestie van wennen. Je eerste bh zat waarschijnlijk ook niet perse heel erg fijn. Om je een idee te geven welke gevaren er allemaal zijn wanneer je besluit toch door te gaan met het sporten in een normale bh in plaats van een sport bh, hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet. Misschien is het goed dat je nadat je klaar bent met lezen ook nog even een kijkje neemt op sportbh.nl. Hier vind je namelijk de mooiste sport bh’s, normale bh’s en ook bikini’s.

 

Kans op hangende borsten

 

Het ergste wat je kan gebeuren wanneer jij ervoor kiest je normale wacoal bh aan te houden in plaats van te gaan hardlopen in je shock absorber bh, is dat je borstweefsel beschadigd. Dit gebeurt natuurlijk niet van één op de andere dag, maar kan wel zorgen voor enorme lichamelijke problemen. Het is namelijk niet meer te herstellen. Omdat de borsten van een vrouw geen spierweefsel bevat, kunnen de klappen tijdens het sporten niet worden opgevangen. Dit komt dus allemaal voor rekening van het weefsel zelf. Op lange termijn kan dit dusdanige problemen gaan geven, dat je je borsten met de week slapper ziet worden.

 

Last van je rug

 

Vooral bij vrouwen met een wat grotere cupmaat is de kans groot dat je zonder het bieden van de juiste ondersteuning aan je borsten last krijgt van je rug. Je kunt je voorstellen, dat wanneer je lichaam iedere klap moet corrigeren, dit tegengewicht ergens vandaan moet komen. In de meeste gevallen is dit dus vanuit de rug. Deze klachten kunnen zo ernstig zijn, dat ze na verloop van tijd, wanneer je er niets aan doet zelfs kunnen overgaan tot een hernia en dan ben je natuurlijk nog veel verder van huis! Wees dus verstandig en draag tijdens iedere workout keurig een sport bh. Je zult merken dat het misschien de eerste paar keren even wennen is, maar dat het na verloop van tijd zelfs zo fijn traint, dat je niet eens meer anders wilt.